کد: 135438911 شهریور 1395 ساعت 00:0473.9K بازدید

خودنمایی پریمیوف در نبود طارمی و امیری

مهاجم اوکراینی پرسپولیس در غیاب دو هم پستی ملی‌پوش خود از فرصت بهره برد و برای تیمش گلزنی کرد.
خودنمایی پریمیوف در نبود طارمی و امیری

به گزارش "ورزش سه"، مهدی طارمی پس از سه بازی لیگ برتر در هفته چهارم مقابل صبای قم از ابتدا در ترکیب قرار گرفت و گل پیروزی بخش پرسپولیس را به ثمر رساند اما با این وجود مهاجمان سرخ پوشان از حضور او و همچنین وحید امیری در اردوی تیم ملی نهایت استفاده را می‌کنند و می‌خواهند مقابل برانکو ایوانکوویچ خودی نشان دهند.

 


علی علیپور در بازی تدارکاتی مقابل پرسپولیس قائمشهر 3 گل و برابر سایپا یک گل زد تا ثابت کند هنوز می‌تواند جزء 11 بازیکن اصلی باشد؛ در کنار او پریمیوف اوکراینی هم امروز توانست گل اول پرسپولیس را وارد دروازه سایپا کند و از شکست تیمش جلوگیری کند.

 


پریمیوف در این فصل تنها کمتر از 10 دقیقه مقابل فولاد بازی کرده اما با گلزنی امروز توانایی خود را بیشتر به نمایش گذاشت و اینکه برانکو می‌تواند به او هم اعتماد کند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار