کد: 135634418 شهریور 1395 ساعت 21:0186.8K بازدید

با رد فرجام خواهی توسط فیفا

محرومیت رئال و اتلتیکو از دو پنجره نقل و انتقالات

با حکم رسمی فیفا، دو تیم رئال مادرید و اتلتیکو مادرید از حضور در 2 پنجره نقل و انتقالات آینده محروم شدند.
محرومیت رئال و اتلتیکو از دو پنجره نقل و انتقالات

به گزارش "ورزش سه"، طی حکمی رسمی از سوی فیفا، درخواست فرجام خواهی دو تیم رئال مادرید و اتلتیکو مادرید رد شد و این دو تیم 2 بار از حضور در پنجره نقل و انتقالات محروم شدند. فیفا علت این حکم را نقض قوانین حقوق مربوط به بازیکنان زیر سن قانونی دانست.

 

 

1140190

 

 

بر اساس این حکم، این دو تیم از هرگونه فعالیت و خرید بازیکن در سطح ملی و بین المللی محروم هستند. علت این محرومیت، نقض بسیاری از بندهای قوانین فیفا عنوان شده است. البته این محرومیت شامل تیم زنان، فوتسال و فوتبال ساحلی نخواهد بود.

 

همچنین، دو تیم اتلتیکو و رئال به ترتیب مبلغ 900 هزار و 360 هزار فرانک نیز جریمه شده اند. امروز این حکم توسط کمیته استیناف فیفا به دو تیم ابلاغ شد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

محرومیت رئال و اتلتیکو از دو پنجره نقل و انتقالات | ورزش سه