کد: 135861426 شهریور 1395 ساعت 23:0015.2K بازدید

حذف بوسکتس از فهرست بارسا برای دیدار با لگانس

سرخیو بوسکتس، هافبک باتجربه بارسلونا، از فهرست تیمش برای دیدار این هفته مقابل لگانس کنار گذاشته شد.
حذف بوسکتس از فهرست بارسا برای دیدار با لگانس

به گزارش "ورزش سه"، او که در همه 6 دیدار رسمی بارسا در این فصل در ترکیب اصلی آبی و اناری ها بود، در پیروزی 7-0 تیمش مقابل سلتیک در لیگ قهرمانان، دچار مصدومیت شد و از بازی بیرون رفت.


به نظر می رسد او برای بازگشت به میادین به زمان بیشتری نیاز داشت و لوئیس انریکه او را در فهرست تیمش برای دیدار مقابل لگانس قرار نداد. لوکاس دینیه، یوردی ماسیپ و الکس ویدال، دیگر بازیکنانی هستند که در فهرست 18 نفره بارسا برای دیدار این هفته قرار نگرفتند.

 

1115157


دنیس سوارز و ژرمی متیو که دیدار با سلتیک را از دست دادند، بار دیگر به فهرست آبی و اناری ها برگشتند و مارک آندره تراشتگن هم بعد از پشت سر گذاشتن مصدومیت همسترینگ، می تواند تیمش را در این دیدار همراهی کند.


بارسا هفته قبل در نوکمپ با نتیجه 2-1 مغلوب آلاوس شد و شاگردان انریکه امیدوارند در دیدار با لگانس به مسیر پیروزی برگردند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

حذف بوسکتس از فهرست بارسا برای دیدار با لگانس | ورزش سه