کد خبر : 1370195 | 14 آبان 1395 ساعت 15:56 | 8.3K بازدید | 0 دیدگاه

در مصاحبه با RCN

خامس و تکذیب اخبار مربوط به مصدومیتش

بر خلاف آنچه در رسانه های اسپانیا و کلمبیا مطرح شده، خامس رودریگس دچار مصدومیت نشده و می تواند رئال و تیم ملی کلمبیا را در دیدارهای آینده همراهی کند.

خامس و تکذیب اخبار مربوط به مصدومیتش

به گزارش "ورزش سه"، یک ماه پیش بود که خامس به دلیل مصدومیت، بازی های ملی را از دست داد.

کلمبیایی ها ادعای مصدومیت او را باور نکرده و وی را به اردوی تیم ملی دعوت کردند؛ این در حالی بود که تیم پزشکی رئال، مصدومیت خامس را تایید کرده بود. خامس به کلمبیا رفت و مشخص شد که به دلیل مصدومیت، توانایی حضور در میدان را ندارد. او مسافرتی 9 هزار کیلومتری را بدون اینکه یک دقیقه بازی کند، تجربه کرد.

 

 

1154776

 

 

پس از غیبت خامس در بازی برگشت مقابل لژیا، گفته شد که وی دچار مصدومیت شده و به همین دلیل به لهستان سفر نکرده است.

خامس در همین رابطه به RCN گفت:« من مصدوم نیستم و شرایط خوبی دارم. مشکل خیلی کوچکی داشتم و به همین دلیل به لهستان نرفتم. به کسانی که نگرانم هستند می گویم که خیالشان راحت باشد و هیچ مشکلی برای بازی کردن ندارم.»

خامس در یک ماه گذشته، تنها 163 دقیقه برای رئال به میدان رفته است.

 

دیدگاه‌ها