کد خبر : 1421551 | 22 خرداد 1396 ساعت 16:30 | 12.9K بازدید | 0 دیدگاه

مهاجم پورتو در تست های پزشکی باشگاه میلان

به نظر می رسد که میلانی ها به هدف نهایی خود برای جذب یک مهاجم مرکزی نزدیک تر از همیشه شده اند.​​​​​​​

مهاجم پورتو در تست های پزشکی باشگاه میلان

 

به گزارش "ورزش سه"، پس از نشست روز یکشنبه بین ژرژ مندس و مدیران میلان، توافقات نهایی برای انتقال آندره سیلوا به باشگاه ایتالیایی انجام شد و این مهاجم مرکزی که فصل گذشته 21 گل برای پورتو به ثمر رساند، در یک قدمی پیوستن به میلان قرار گرفت.

 

 

1204584

 

 

سیلوا ساعت 8 صبح امروز در کلینیک اختصاصی میلان حضور یافت تا در تست های پزشکی شرکت کند و اگر مشکل خاصی پیش نیاید، او امشب قرارداد رسمی خود را امضا خواهد کرد. سیلوا پس از موساکیو، رودریگز و فرانک کسی، چهارمین خرید جدید میلانی ها محسوب می شود.

 

رقم فسخ قرارداد سیلوا 60 میلیون یورو است ولی طبق ادعای منابع ایتالیایی، میلان برای جذب او 38 میلیون یورو به پورتو پرداخت خواهد کرد.

دیدگاه‌ها