فخری: نباید عابدینی را سرزنش کرد
دورخیز شمشیربازی برای تاریخ سازی در توکیو
سرمربی تیم ملی شمشیربازی در فاصله 3 سال مانده به المپیک 2020 توکیو قول مدال آوری در این رقابت ها را می دهد.

به گزارش "ورزش سه"، شمشیربازی ایران در سالهای اخیر پیشرفت قابل توجهی داشته و اوج کار یک شمشیرباز در المپیک 2016 بود که مجتبی عابدینی با ایستادن روی سکوی چهارمی همه را به وجد آورد. اخیرا مسابقات جهانی این رشته برگزار شد که شمشیرباز المپیکی ایران نتوانست انتظارات را برآورده کند تا نگرانیها بابت افت او بیشتر شود. البته حضور علی پاکدامن در جمع 8 شمشیرباز برتر جهان جزو اتفاقات خوب این مسابقات بود.
پیمان فخری، سرمربی تیم ملی شمشیربازی در واکنش افت مجتبی عابدینی در مسابقات اخیر به خبرنگار "ورزش سه" میگوید: «به نظرم عابدینی روز خوبی نداشت و کمی هم دچار بدشانسی شد. این همان مجتبی عابدینی است که در مسابقات جایزه بزرگ ایتالیا نقره گرفت و چهارم المپیک شد. تعداد مسابقات در شمشیربازی بالاست و نباید انتظار داشت که یک قهرمان در تمامی مسابقات در اوج ظاهر شود. البته من می پذیرم که او در یکی، 2 تورنمت اخیر مثل همیشه درخشان نبوده اما به روزهای خوبش برمی گردد.»
وی در ادامه با بیان یک مقایسه جالب از عابدینی حمایت میکند: «مگر کیانوش رستمی بعد از المپیک در مسابقهای شرکت کرده است؟ عابدینی چون دائما در مسابقات هست و فعالیت میکند، توقعات هم از او بالاست. زمانی میگفتند فقط مجتبی عابدینی در شمشیربازی هست اما الان 5 نفر دیگر مثل او را داریم و دیدید که پاکدامن توانست از میان 200 شمشیرباز بین 8 نفر برتر جهان قرار بگیرد. عابدینی شروع کننده این جریان بود و به همین دلیل بار سنگینی روی دوشش هست. با این حال تمام تلاش خود را کرد و با نتیجه نزدیکی در جمع 32 نفر شکست خورد؛ به همین دلیل نمی توانید او را سرزنش کنید.»
سرمربی تیم ملی شمشیربازی در ادامه به اهداف بزرگتر این رشته در سال های آینده می پردازد: «باید تا چند هفته دیگر در مسابقات یورنیورسیاد دانشجویان با ترکیبی از ملی پوشان شرکت کنیم که این اتفاق بعد از انقلاب برای سومین بار رخ می دهد و سطح مسابقات هم بالاست. البته اینطور مسابقات همواره هست اما هدف اصلی ما المپیک 2020 است که برای آن سال می توانم قول مدال بدهم. دور از هیاهو حقانیت خودمان را ثابت می کنیم، همانطور که سال گذشته کسی باورش نمی شد یک شمشیرباز ایرانی تا نیمه نهایی المپیک پیش برود.»
فخری در پایان به برخی کمبودها اشاره می کند: «مگر چند رشته داریم که در رده چهارم دنیا هستند؟ فدراسیون هر کاری از دستش برمی آمد، انجام داده اما از سوی نهادهای دیگر هیچ تغییری نسبت به گذشته احساس نمی کنیم. باقرزاده به من گفت دیگر پول نداریم و من هم بارها گفتم که ما به جنگ نابرابر با رقیبان خود می رویم. نمی گوییم بودجه شمشیربازی را نمی دهند، بلکه پیمانه بودجه ما کم است و در انتهای لیست رشته های المپیکی قرار گرفتیم.»