کد: 149584816 دی 1396 ساعت 17:46243.4K بازدید

هرگز ضربه ای به بازیکن حریف نزدم

جپاروف: انتظار نداشتم به خاطر برانکو محرومم کنند

هافبک استقلال از محرومیت خود شوکه شده است و می گوید هرگز خطای شدیدی روی بازیکن استقلال خوزستان انجام نداده است.
جپاروف: انتظار نداشتم به خاطر برانکو محرومم کنند

به گزارش ورزش سه، سرور جپاروف امروز به دلیل خطای شدید به روی بازیکن استقلال خوزستان تا اطلاع ثانونی محروم شده است و باشگاه استقلال در آستانه بازی حساس برابر سایپا بهترین بازیکن خود از  اول فصل را در اختیار نخواهد داشت.


سرور جپاروف که از این محرومیت ناراحت به نظر می رسد در این باره به ورزش سه گفت: این حکم باور کردنی نیست چون من اصلا ضربه ای نزدم. در آن صحنه بازیکن حریف تعادلش را از دست داد و به زمین افتاد. من نتوانستم خود را کنترل کنم و به او برخورد کردم. نه عمدی در کارم بود و نه برخورد شدیدی داشتم.


او ادامه داد: اصلا در شخصیت فوتبال من نیست که بخواهم بازیکنی را از عمد بزنم و اصلا چنین کاری را در عمر فوتبالم انجام نداده ام. من همیشه به سلامت بازیکن حریف اهمیت می دهم و این صحنه هم برخورد شدیدی بین ما اتفاق نیفتاد.


هافبک استقلال در ادامه با انتقاد از حکم کمیته انضباطی گفت: سوال من از کسانی که من را محروم کرده اند این است که اگر من خطای شدید کرده ام بازیکن حریف چطور تا پایان بازی بدون مشکل بازی کرد. من هرگز برخورد شدیدی با بازیکن استقلال خوزستان نداشتم.


جپاروف در پایان گفت: شنیدم که سرمربی پرسپولیس به محروم نشدن من اعتراض کرده است و فکر می کنم محرومیت من به خاطر این فشارها بوده است. اصلا انتظار نداشتم کمیته انضباطی به خاطر اظهارات سرمربی پرسپولیس من را محروم کند و امیدوارم این حکم لغو شود چون این محرومیت حق من نیست.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

جپاروف: انتظار نداشتم به خاطر برانکو محرومم کنند | ورزش سه