ماجراى سفر دختر تکواندوکار ایرانى به فرانسه چه بود؟
کیمیا جمعه به شیاپچانگ برمیگردد
کیمیا علیزاده بعد از چند ماه دورى جمعه بر روی شیاپچانگ میرود.
به گزارش "ورزش سه"، کیمیا علیزاده دارنده مدال برنز بازیهای المپیک ریو 2016 که به دلیل آسیب دیدگی چند ماهی را از دنیای مبارزات دور بود، روز جمعه بر روی شیاپچانگ میرود.
عضو تیم لوازم خانگی کن در رقابتهای لیگ برتر بانوان جام کوثر روز جمعه 20 بهمن ماه بعد از ماهها دوری از مبارزه به مصاف رقبای داخلی خود در مسابقات لیگ خواهد رفت.
همچنین در روزهاى اخیر کیمیا علیزاده همراه با هیات نخبگان ایرانى در مجموعه المپیکی پاریس حضور پیدا کرده و پس از بازدید یک ساعته از این مجموعه، به سالن مخصوص تکواندو هدایت شد و در آنجا همراه با بازیکنان تیم ملی که چندی از آنان از مدال آوران جهانی و المپیکی بودند، به مدت دو ساعت تمرین نمود و هدیه ای به رسم یادبود از آنان دریافت کرد.
در طی این بازدید، از تیم ملی تکواندو ایران، جهت بازدید و تشکیل اردو و تعامل هر چه بیشتر با تیم ملی فرانسه دعوت به عمل آمد.
در خلال سفر سه روزه، شهردار پاریس نیز در یک جلسه، میزبان هیات نخبگان بوده که از حضور کیمیا علیزاده در این هیات استقبال نموده و ابراز امیدواری کرد که در المپیک ۲۰۲۴ در پاریس، او را ملاقات بنماید.
حضور کیمیا علیزاده در هیات بانوان اقتصادی- اجتماعی موجب استقبال مسئولان فرانسوی شد.