کد: 150342518 بهمن 1396 ساعت 15:218.9K بازدید

پایان روند 9 هفته نباختن گسترش با پنالتی کیانی

ضربه پنالتی کیانی روند هفته های بدون باخت گسترش فولاد را پایان داد.
پایان روند 9 هفته نباختن گسترش با پنالتی کیانی

به گزارش "ورزش سه"، روند نباختن های گسترش فولاد در دربی تبریز شکسته شد. شاگردان فیروز کریمی که بعد از حضور او در این تیم روند خوبی را آغاز کرده اند، بعد از 9 هفته در دیدار با تراکتورسازی شکست خوردند.


آخرین باخت گسترش فولاد در دیدار با استقلال در تهران بود که شاگردان کریمی با دو گل برابر استقلال در هفته سیزدهم شکست خوردند اما بعد از این شکست توانستند 9 هفته روند بی شکستی خود را ادامه دهند.


این روند حتی در دیدار با پرسپولیس نیز شکسته نشد تا دقیقه 94 دیدار با تراکتورسازی و ضربه پنالتی مهدی کیانی، این روند را بشکند.


گسترش فولاد با وجود این شکست 30 امتیازی باقی ماند و همچنان یک امتیاز بالاتر از تراکتورسازی 29 امتیازی دارد اما به نظر می رسد کار سخت این تیم برای حضور در لیگ قهرمانان آسیا، سخت تر شده باشد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار