کد: 151420610 فروردين 1397 ساعت 22:11

گتوزو: برای پیروزی به تورین خواهیم رفت

میلان فردا در تورین دیدار حساسی برابر یوونتوس پیش رو دارد. دیداری که پیروزی در آن، برای هر دو تیم حیاتی است.
گتوزو: برای پیروزی به تورین خواهیم رفت

به گزارش "ورزش سه"، میلان که با آمدن گتوزو روندی رو به رشد را در پیش گرفته و در مسیر موفقیت قرار دارد، با انگیزه انتقام شکست بازی رفت پای به یوونتوس آرنا خواهد گذاشت و در سوی دیگر یووه، به عنوان صدرنشین سری آ، در کورس قهرمانی با ناپولی قرار دارد.

 

 

1277706

 

 

جنارو گتوزو، سرمربی میلان در نشست خبری این بازی گفت:« می دانیم که با تیمی قدرتمند رو به رو خواهیم شد؛ تیمی که طی شش سال اخیر تقریبا شکست ناپذیر بوده است. بازی سختی خواهد بود و باید 95 دقیقه بهترین کیفیت خودمان را ارائه دهیم.

به یوونتوس به عنوان حریفی بزرگ احترام می گذاریم ولی هدف مان برد است و حق اشتباه نداریم.»

 

گتوزو ادامه داد:« باور داشتن به پیروزی، نیمی از راه موفقیت است اما نمایش خوب هم می طلبد. آن ها برای هفتمین سال پیاپی برای اسکودتو می جنگند. هوشیاری یکی از فاکتورهای موفقیت در بازی فردا محسوب می شود. طی سال های اخیر یوونتوس مثل یک ماشین جنگی بوده است.»

 

بازگشت بونوچی به تورین:«  بونوچی برای اولین بار به تورین برمی گردد و احساساتی شدن او طبیعی است؛ ولی او را کاملا متمرکز دیده ام.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

گتوزو: برای پیروزی به تورین خواهیم رفت | ورزش سه