کد: 155308120 شهریور 1397 ساعت 20:22

هشدار سرمربی PSG به تیم های خواهان رابیو

توماس توخل، سرمربی آلمانی پاری سن ژرمن مدعی شد عاشق کار کردن با آدرین رابیو است.
هشدار سرمربی PSG به تیم های خواهان رابیو

به گزارش "ورزش سه"، بارسلونا، سیتی و لیورپول از جمله تیم هایی هستند که علاقه دارند آدرین رابیو، هافبک فرانسوی پاری سن ژرمن را جذب کنند و با توجه به اینکه قرارداد این بازیکن در پایان فصل به اتمام می رسد، پاری سن ژرمن کار دشواری برای حفظ او خواهد داشت.

 

1323851

 

توخل گفت: "من عاشق کار کردن با آدرین رابیو هستم. اگرچه او وقتی به شکل داوطلبانه شانس حضور در جام جهانی را از دست داد شرایط دشواری را تجربه کرد، اما در تمرینات نهایت تلاش خود را انجام داده و حتی یک جلسه تمرین را نیز از دست نداد.

 

رابیو می تواند با هر سیستمی سازگار شود و اگر از لحاظ جسمی در شرایط خوبی باشد، حضور او برای پیاده شدن رویکرد ما در زمین ضروری است.

 

آدرین رابیو از پتانسیل بالایی برخوردار بوده و از جمله بازیکنانی است که در این باشگاه تمرین کرده و رشد یافته است که از نظر من حضور چنین بازیکنانی در یک تیم بسیار مهم است."

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

هشدار سرمربی PSG به تیم های خواهان رابیو | ورزش سه