کد: 157315512 آذر 1397 ساعت 00:20

آغاز رقابت های باشگاهی جدید اروپا از سال 2021

اتحادیه فوتبال اروپا، یوفا، اعلام کرد که از سال 2021، رقابت های باشگاهی جدیدی در این قاره برگزار خواهد شد.
آغاز رقابت های باشگاهی جدید اروپا از سال 2021

به گزارش "ورزش سه"، این رقابت های که با عنوان UEL2 برگزار خواهد شد، در جلسه امروز مسئولان یوفا در دوبلین به تصویب رسید. این رقابت های که در کنار لیگ قهرمانان و لیگ اروپا برگزار خواهد شد، روزهای پنج شنبه انجام می شود و 32 تیم در مرحله گروهی آن حضور دارند.

پیش از مرحله یک هشتم نهایی هم یک مرحله حذفی اضافی بین تیم های دوم گروه ها و تیم های سوم مرحله گروهی لیگ اروپا برگزار می شود. برنده این جام هم سال بعد در رقابت های لیگ اروپا حضور پیدا می کند.

 

1359805

 

الکساندر چفرین، رئیس یوفا، در مورد این رقابت ها گفت:" رقابت های جدید باشگاهی یوفا، رقابت های باشگاهی اروپا را گسترده تر می کند. بازی های بیشتری برای باشگاه های بیشتری وجود خواهد داشت و فدراسیون های بیشتری در مرحله گروهی نماینده دارند. تقاضاهای زیادی از طرف باشگاه ها برای حضور در رقابت های اروپایی بود."

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

آغاز رقابت های باشگاهی جدید اروپا از سال 2021 | ورزش سه