میرزاپور: از لیست خبر ندارم، ولی دو گلر خوب داریم؛
فولاد و خرید دروازهبان؛ بعید به نظر میرسد
تیم فوتبال فولاد خوزستان در پست های مختلفی نیاز به بازیکن دارد، اما بعید به نظر می رسد دروازه بانی به جمع سرخپوشان ملحق شود.

به گزارش "ورزش سه"، آمدن افشین قطبی به تیم فولاد و برنامه های گسترده او برای رساندن اهوازی ها به روزهای خوب، سرخپوشان جنوب را در کانون توجهات قرار داده است. در حال حاضر هم این تیم احتمالا یکی از فعال ترین تیم ها در بازار نقل و انتقالات زمستانی خواهد بود. چرا که از نظر قطبی، فولاد نیاز به جذب بازیکن در چند پست دارد.
هرچند لیست مدنظر قطبی برای نقل و انتقالات رسانه ای نشده، اما به نظر می رسد در آن اثری از نام دروازه بان ها نباشد. تیم فولاد در این فصل احسان مرادیان و ناصر سالاری را درون دروازه داشته و چندان ضرر خاصی از بابت این پست ندیده است. با توجه به محدودیتی که برای خرید بازیکن در نیم فصل وجود دارد، احتمالا اولویت قطبی باید در پست های دیگری باشد.
همچنین صحبت های ابراهیم میرزاپور نیز این مسئله را تایید می کند. او در گفت و گو با ورزش سه اظهار داشت: من از فهرست قطبی بی اطلاع هستم؛ اما ما 2 دروازه بان خوب و آماده داریم و بعید به نظر می رسد که سرمربی تیم نیازی به جذب بازیکن در این پست حس کرده باشد.