کد خبر : 1610137 | 18 اردیبهشت 1398 ساعت 09:59 | 246.9K بازدید | 0 دیدگاه

تلاش ستاره اجرا برای جبران شادی نوکمپ

موج آنفیلد لینه‌کر را از پا درآورد

بعد از آنکه کلوپ در مصاحبه بعد از پیروزی درخشان تیمش مقابل بارسا از کلمه‌ای نامناسب استفاده کرد، گری لینه‌کر در استودیوی تلویزیونی از او دفاع کرد و گفت به‌نمایندگی از کلوپ عذرخواهی نمی‌کند.

موج آنفیلد لینه‌کر را از پا درآورد

به گزارش "ورزش سه"، بعد از آنکه شاگردان کلوپ دیشب در آنفیلد، درحالیکه دور رفت مرحله نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان را با نتیجه 3-0 به بارسا باخته بودند موفق شدند با یک کامبک رویایی 4-0 به پیروزی رسیده و به فینال صعود کنند، سرمربی آلمانی قرمزهای آنفیلد بعد از بازی در گفتگو با شبکه BT Sport آنچنان خوشحال و هیجان‌زده شد که در توصیف کار درخشان و تاریخساز شاگردانش از کلمه‌ای نامناسب استفاده کرد.

 

یورگن کلوپ از عملکرد درخشان بازیکنان لیورپول تمجید کرده و گفت:" این بچه‌ها واقعاً ... غول هستند. اگر می‌خواهید به خاطر استفاده از کلمات نامناسب جریمه‌ام کنید، ولی این بچه‌ها غول هستند".

 

یورگن کلوپ

 

وقتی دوربین شبکه BT Sport به استودیو برگشت،  گری لینه‌کر، اسطوره انگلیسی که سابقه بازی در بارسلونا را دارد گفت از او خواسته شده به نمایندگی از کلوپ به خاطر استفاده از کلمه نامناسب از طرف او از بیننده‌های تلویزیون عذرخواهی کند ولی لینه‌کر از این کار سر باز زد و گفت می‌توان به کلوپ برای استفاده از این کلمه حق داد.

نکته‌ای که صحبت‌های لینه‌کر درباره یورگن کلوپ و کلاً هر آنچه او درباره لیورپول می‌گفت را حساس می‌کرد ماجرای واکنش‌ها به خوشحالی او و ریو فردیناند در بازی رفت دو تیم بارسا و لیورپول در نوکمپ بود.

 

در آن بازی لینه‌کر و فردیناند که به عنوان کارشناسان پخش تلویزیونی بازی در ورزشگاه نوکمپ حضور داشتند بعد از گل سوم مسی که روی یک ضربه کاشته زیبا به ثمر رسید به هوا پریده، فریاد زده و خوشحالی کردند و پخش فیلم این صحنه در رسانه‌ها باعث شد هواداران لیورپول در انگلیس انتقادات شدیدی به لینه‌کر و فردیناند وارد کنند.

 

بعد از جنجال‌های بسیار، لینه‌کر مدعی شد نه به خاطر شکست لیورپول بلکه به دلیل شگفت‌زده شدن از ضربه آزاد بی‌نظیر و نبوغ استثنایی مسی خوشحالی کرده و این باعث شد جو منفی لیورپولی‌ها علیه لینه‌کر تا حدودی فروکش کند.

 

لینه‌کر گفت:" شکی نیست که کلوپ خیلی هیجان‌زده است. اینجا از من خواستند از طرف یورگن عذرخواهی کنم ولی من این کار را نمی‌کنم. چون معتقدم بعد از این نمایش رویایی او حق داشت چنین چیزی بگوید. واقعاً هم اشکالی ندارد. ساعت از 10 شب گذشته. دیگر اهمیتی ندارد. آفرین یورگن".

 

لینه‌کر به این اشاره می‌کند که کلوپ آن جمله را زمانی به زبان آورده که ساعت از 10 شب گذشته بوده و در نتیجه می‌تواند فرض کرد که هیچ کودک یا نوجوان کمتر از سن قانونی در این ساعت پای تلویزیون نیست و به همین خاطر نباید به کلوپ به خاطر استفاده از آن کلمه نامناسب خرده گرفت.

 

بعد از پیروزی بزرگ دیشب لیورپول بسیاری از هواداران این تیم به گری‌ لینه‌کر به خاطر خوشحالی‌اش در نوکمپ طعنه زده و به نوعی از او انتقام‌گیری کردند. جالب اینجا است که لینه‌کر از بعد از بازی دیشب به نوعی سعی کرده روابط  شکرآب خود با لیورپولی‌ها را بهبود بخشد. لینه‌کر از دیشب تا این لحظه چند توییت منتشر کرده و در آنها از لیورپول و پیروزی بزرگش مقابل بارسلونا تمجید کرده و مدعی شده منتظر قهرمانی لیورپول و ورود جام قهرمانی چمپیونزلیگ به انگلیس و شهر لیورپول است.  

 

گری‌ لینه‌کر

 

ریو فردیناند دیگر کارشناس حاضر در استادیو در ادامه گفت:" کلوپ خودش گفت که جریمه می‌شود و می‌دانم جریمه را قبول می‌کند و می‌پردازد. بعید می‌دانم اگر جریمه شود از این بابت ناراحت شود. بعد از بازی‌ای مثل بازی امشب لیورپول این چیزها طبیعی است. این جور بازی‌ها آدم را دیوانه می‌کند".

 

دیدگاه‌ها