کد: 164672409 آبان 1398 ساعت 02:3731K بازدید

فرانک لمپارد: از باختن متنفرم اما ...

فرانک لمپارد، سرمربی چلسی مدعی شد تمام تمرکز وی روی بازی های بعدی چلسی است.
فرانک لمپارد: از باختن متنفرم اما ...

به گزارش "ورزش سه"، چلسی امشب و در دیداری که به بسیاری از بازیکنان اصلی خود استراحت داده بود، در خانه و در لیگ کاپ با نتیجه 1-2 مغلوب یونایتد شده و با این رقابت ها وداع کرد. اما فرانک لمپارد از اینکه به بازیکنان جوان لیست تیمش میدان داده راضی است.

 

فرانک لمپارد گفت: گل دوم یونایتد واقعا خاص بود و هیچ تیمی نمی تواند جلوی آن را بگیرد. ما در نیمه اول و هنگامیکه توپ در اختیار حریف بود کند بازی می کردیم و در نیمه دوم نیز به اندازه کافی فرصت طلب نبودیم.

 

1437764

 

من روی گل میچی باتشوایی تمرکز خواهم کرد. او خیلی برای چلسی مثمر ثمر کارکرده است، وقتی یک مهاجم دیگر گلزنی می کند، کار برای دیگران آسان نیست. باتشوایی توانایی های زیادی از خود نشان داده است و من از امروز روی او هم تمرکز می کنم.

 

ما هفت بازی متوالی موفق به کسب پیروزی شدیم، من فکر می کنم کاملا مشخص است که لیگ و لیگ قهرمانان اولویت های ما هستند. امروز به لیست بازیکنان چلسی نگاه کرده و به بازیکنانی میدان دادم که لیاقت بازی کردن داشتند. من در بازی امروزِ تیمم چیزهای مهمی دیدم که به درد آینده می خورد. اگرچه از باختن متنفرم، اما بازی های مهمی پیش روی ما هستند و تصویر بزرگی برابر ما وجود دارد. ما فقط باید به سمت جلو حرکت کرده و روی بازی های بعدی تمرکز کنیم.

 

امیدوارم انگولو کانته تا چند روز آینده در تمرین شرکت کند زیرا حضور او برای ما بسیار مهم است. دوست داشتم امروز به جورجینیو و متئو کواچیچ استراحت بدهم، اما کانته، راس بارکلی و روبن لوفتوس چک غایب بودند و چنین امکانی برای من وجود نداشت.

 

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار