فاکساسپورت: پرسپولیس مقابل شارجه بهانهای ندارد!
فاکس اسپورت آسیا نوشت: پرسپولیس علیرضا بیرانوند، بشار رسن و علی علیپور را در اختیار دارد و برای غلبه بر شارجه، بهانه نخواهد داشت.

به گزارش ورزش سه، فاکس اسپورت آسیا با طرح هشت سوال به استقبال هفته دوم لیگ قهرمانان آسیا رفته است و به دیدار پرسپولیس - شارجه نیز اشاره داشته است. این رسانه نوشته است: پرسپولیس که سابقه حضور در فینال سال ۲۰۱۸ را دارد، سال گذشته نتوانست از مرحله گروهی صعود کند. اما نباید فراموش کرد که بین این تیم و السد صدرنشین تنها سه امتیاز فاصله بود.
گابریل تان در ادامه نوشت: پرسپولیس سه شنبه گذشته نتوانست لیگ قهرمانان ۲۰۲۰ را به صورت مثبت آغاز کند و ۲-۰ به الدحیل باخت. اکنون برای آن ها اهمیت و ضرورت دارد که از دومین شکست متوالی جلوگیری کنند.
در پایان این گزارش هم آمده است: رکورددار قهرمانی در لیگ خلیج فارس، هنوز هم کیفیت زیادی را دارد. از دروازه بانش علیرضا بیرانوند گرفته تا هافبکش بشار رسن و مهاجم این تیم علی علیپور. بنابراین آن ها بهانه ای در مقابل الشارجه ندارند؛ در مقابل تیمی که اولین بازی را از سال ۲۰۰۹ در مقابلش برگزار خواهند کرد.