کد: 168321322 اردیبهشت 1399 ساعت 16:5616.2K بازدید

لوکزامبورگو:

بازی 6 دقیقه ای را بردیم و وارد تاریخ رئال شدم

واندرلی لوکزامبورگو سرمربی برزیلی بین سال های 2005 تا 2006 هدایت رئال مادرید را برعهده داشت.
بازی 6 دقیقه ای را بردیم و وارد تاریخ رئال شدم

به گزارش "ورزش سه"، رئال مادرید فصل 05-2004 را با خوزه آنتونیو کاماچو شروع کرد اما او در سپتامبر 2004 از سمت خود استعفا کرد. سپس گارسیا رامون تا 30 دسامبر جای او را گرفت ولی او هم جای خود را به واندرلی لوکزامبورگو داد.

مرد برزیلی هدایت رئال را برعهده گرفت و در نیم فصل دوم، تحولی نسبی در این تیم ایجاد کرد. لوکزامبورگو هم یک سال بعد از رئال اخراج شد تا دوران موفقیت آمیزی با کهکشانی ها نداشته باشد.

 

 

1495757

 

 

مربی برزیلی که اکنون هدایت پالمیراس را برعهده دارد، در روز تولد 68 سالگی خود، پاسخگوی سوالات شبکه اسپورت تی وی بود. در این مصاحبه زنده دو تصویر قاب شده از جلد نشریه مارکا روی دیوار جلب توجه می کرد.

لوکزامبورگو در این رابطه گفت:« این دو جلد مارکا برای من ارزش زیادی دارد. یکی به اولین پیروزی من به عنوان مربی رئال بر می گردد. همان دیدار عقب افتاده برابر سوسیداد که به دلیل تهدید بمبگذاری، به تعویق افتاد. بازی پس از 84 دقیقه 1-1 مساوی شده بود و ما باید شش دقیقه پایانی را انجام می دادیم.

 

 

1495759

 

 

با گلی که زیدان از روی نقطه پنالتی به ثمر رساند، توانستیم پیروز شویم. تصور کنید که شش دقیقه فرصت بازی بود و ما در نهایت برنده شدیم. با همان برد، من وارد تاریخ رئال شدم.

تصویر دوم هم به روز معارفه من در رئال بر می گردد. معتقدم هواداران رئال من را با آن پیروزی در بازی شش دقیقه ای و نیز برتری 4-2 در ال کلاسیکو به یاد می آورند.»

 

 

 

 

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار