کد خبر : 1706159 | 15 شهریور 1399 ساعت 18:40 | 70.8K بازدید | 4 دیدگاه

ایجنت ایتالیایی

شماره 9 یوونتوس نه سوارز است، نه ادین ژکو!

در حالی که اخبار حکایت از توافق قطعی لوئیس سوارز با یوونتوس دارند یک مدیر برنامه های ایتالیایی ادعایی عجیب را مطرح کرد.

شماره 9 یوونتوس نه سوارز است، نه ادین ژکو!

به گزارش "ورزش سه"، به نقل از موندودپورتیوو، چندی پیش بود که آندره آ پیرلو سرمربی جدید یوونتوس گونسالو ایگواین را در فهرست فروش گذاشت. او برای پر کردن جالی خالی ایگواین به دنبال ادین ژکو ستاره رم بود ولی پس از قرار گرفتن لوئیس سوارز در فهرست مازاد بارسا، یوونتوس تغییر عقیده داد و مذاکرات با سوارز شروع شد.

 

 

1524804

 

 

دستمزد درخواستی ژکو 7.5 میلیون یورو بود ولی یووه برای جذب این بازیکن باید مبلغی را هم به رم پرداخت می کرد در حالی که جذب سوارز برای یوونتوس هزینه بسیار کمتری دارد؛ هرچند که دستمزد این بازیکن 10 میلیون یورو خواهد بود.

 

جیوانی برانکینی ایجنت فوتبال ایتالیایی در برنامه "Dejaay Football Club" ادعای عجیبی را مطرح کرد. او معتقد است شماره 9 فصل بعد یووه بازیکنی دیگر است:« کدام بازیکن شماره 9 فصل بعد یوونتوس است؟ نه سوارز، نه آگوئرو، نه ژکو و نه کاوانی.

 

 

1197682

 

 

هیچکدام از این نام هایی که در رسانه ها مطرح می شوند، به یوونتوس نخواهند رفت. باشگاه بازیکنی دیگر را مدنظر دارد و برای جذب او اقدام خواهد کرد. او آلوارو موراتاست. البته این نظر شخصی من است.»

 

لازم به ذکر است که موراتا بین سال های 2014 تا 2016 برای یوونتوس بازی می کرد و در این تیم بسیار خوش درخشید. او اکنون برای اتلتیکو مادرید بازی می کند.

 

دیدگاه‌ها