کد: 170623416 شهریور 1399 ساعت 10:3624K بازدید

پرسپولیس امروز به علیپور پاسخ می‌دهد؟

باتوجه به صحبت های روز گذشته علی علیپور، او منتظر پاسخ از سوی باشگاه پرسپولیس است.
پرسپولیس امروز به علیپور پاسخ می‌دهد؟

به گزارش ورزش سه، دیروز علی علیپور به مدت دو ساعت در باشگاه پرسپولیس بود و جلسه ای را با مدیران این باشگاه برگزار و سپس در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد که منتظر پاسخ باشگاه پرسپولیس خواهد ماند.

 

باتوجه به این که سرخ ها ۷۲ ساعت تا اعلام اسامی نهایی خود برای لیگ قهرمانان آسیا فرصت دارند، احتمالا باید هرچه سریع‌تر مدیران این باشگاه پاسخ علی علیپور را بدهند تا وضعیت تمدید یا جدایی این بازیکن مشخص شود.

 

علیپور که این فصل ۱۷ گل در لیگ، جام حذفی و لیگ قهرمانان آسیا به ثمر رساند، در بازی های لیگ برتر روی همین تعداد گل اثر داشت و جدایی اش می‌تواند اتفاقی منفی برای پرسپولیسی ها باشد.

 

حال باید دید که رسول پناه در گفتگو با اعضای هیئت مدیره به چه نتیجه ای می‌رسد و آیا می‌تواند آن ها را راضی به تصویب شرایط درخواستی از سوی مهاجم شماره ۷۰ کند یا خیر؟ اتفاقی که شاید همین امروز نیز رخ دهد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار