کد خبر : 1724680 | 21 آذر 1399 ساعت 14:20 | 27.7K بازدید | 0 دیدگاه

میعاد یزدانی، گلزن دقایق ابتدایی لیگ یک؛

درخشش هافبک سابق استقلال در ملوان

برای دومین هفته متوالی وینگر جوان ملوان بندرانزلی توانست برای تیمش گلزنی کند، هر چند این‌بار برخلاف هفته گذشته گلزنی او توأمان با پیروزی برای شاگردان زارع نبود.

درخشش هافبک سابق استقلال در ملوان

به گزارش "ورزش سه" میعاد یزدانی وینگر سرعتی تیم ملوان بندرانزلی که در کارنامه دوران فوتبالی‌اش، سابقه پوشیدن پیراهن تیم نوجوانان استقلال و تیم بزرگسالان را هم دارد، یکی از خریدهای پر و سر صدای دوران سرمربیگری علیرضا منصوریان در استقلال بود؛ چرا که وی با درخشش در سپیدرود به جمع آبی‌پوشان ملحق شد اما تنها چهار مسابقه فرصت بازی پیدا کرد و ترجیح داد برای سال دوم قراردادش با استقلال، به صورت قرضی به سپیدرود بازگردد.

 

اما حالا این بازیکن رشتی فوتبال ایران با تجربه بازی در بادران و داماش گیلان، این فصل به جمع شاگردان مازیار زارع قرار دارد و تاکنون توانسته جبران مافات کند و روزهای تلخ فوتبالی‌اش در فصول گذشته را نیز با درخشش در پیراهن قوی سپید جبران کند؛ چرا که با گذشت چهار هفته از لیگ یک، یزدانی توانسته دو بار برای ملوانی‌ها در قامت گلزن ایفای وظیفه کند، هر چند گل زودهنگام او در دیدار روز گذشته مقابل آرمان گهر سیرجان نتوانست برای زارع و شاگردانش سه امتیاز ارزشمند را به دست آورد و در واپسین دقایق پرپر شد و بازی با نتیجه تساوی به پایان رسید.

 

در مجموع اما می‌توان گفت که یزدانی 28 ساله پس از چند تجربه ناموفق در لیگ برتر و لیگ یک، حالا درخشش چشمگیری را در پیراهن ملوان به ثبت رسانده و باید منتظر ماند و دید در ادامه مسابقات لیگ دسته اول کشور در پیراهن ملوان چگونه به کار خود ادامه خواهد داد.

دیدگاه‌ها