کد: 173108723 دی 1399 ساعت 18:1630.8K بازدید

آریا برزگر و همچنان صفر بازی برای پرسپولیس!

مهاجم جوان تیم فوتبال پرسپولیس هنوز فرصت بازی برای این تیم را پیدا نکرده است.

به گزارش "ورزش سه"، مهاجم 18 ساله تیم فوتبال پرسپولیس که فصل گذشته با نظر مستقیم مدیرعامل وقت این باشگاه به جمع سرخپوشان ملحق شد، در ابتدای ورودش سروصدای زیادی به پا کرد اما تا حالا چندان مورد توجه کادرفنی پرسپولیس قرار نگرفته است.

 

در آن زمان سکونشینی و نیمکت نشینی آریا برزگر از سوی گابریل کالدرون، به شدت مورد انتقادان گروهی از هواداران پرسپولیس بود اما حتی با حضور یحیی گل محمدی هم اوضاع برای مهاجم تیم ملی جوانان تغییر نکرده و او پشت خط مهدی عبدی و آرمان رمضانی بوده است. البته تمرینات پرسپولیس پشت درهای بسته برگزار می‌شود و شاید اعضای کادرفنی دلیل موجهی برای این تصمیم دارند.

 

1561999

 

در سال های اخیر مهاجمان جوانی چون مهدی طارمی و علی علیپور از سن و سال پایین درخشش خود را با پیراهن پرسپولیس آغاز کردند و حالا مهدی عبدی راه این بازیکنان را می‌رود و شاید آریا برزگر مهاجم بعدی باشد که استعدادش با پیراهن سرخ ها شکوفا می‌شود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار