کد: 173338105 بهمن 1399 ساعت 19:1449.9K بازدید

زلاتان دست به اصلاحات زد! (عکس)

زلاتان ساعتی این قبل تصویر چهره جدید خود با موهای کاملا تراشیده را از خود استوری کرد.

به گزارش "ورزش سه"، دیشب میلان بدترین بازی فصل خود را ارائه داده و با سه گل مغلوب آتالانتا شد. زلاتان در اوایل این دیدار فرصت داشت دروازه حریف را باز کند، اما این اتفاق رخ نداد و در ادامه شاگردان جامپیرو گاسپرینی سه بار موفق شدند دروازه روسونری را باز کنند. زلاتان در اواخر مسابقه با دووان زاپاتا، مهاجم گلزن حریف نیز سر موضوع پنالتی های پرتعداد این فصل میلان دچار درگیری لفظی شد.

 

اما امروز تمرینات میلان برای دیدار سه شنبه شب مقابل اینتر در رقابت های کوپا ایتالیا پیگیری شد و زلاتان از ظاهر جدید و عجیب خود رونمایی کرد. ستاره سوئدی موهای خود را از ته تراشیده و اینگونه در تمرینات میلان ظاهر شده است.

 

برخی از بازیکنان دنیای فوتبال در ماه های ابتدایی شیوع ویروس کرونا و به علت عدم امکان مراجعه به آرایشگاه دست به چنین اقدامی زده بودند، اما زلاتان حالا و بعد از یک سال موهای خود را از ته زده است. ستاره سوئدی انگیزه زیادی برای ادامه فصل دارد و او مدتی قبل گفته بود قهرمانی احتمالی با میلان در این فصل مهم ترین دستاورد دوران حرفه ای او خواهد بود.

 

1565631

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار