کد خبر : 1735479 | 15 بهمن 1399 ساعت 23:47 | 50.6K بازدید | 0 دیدگاه

چلسی و رد پیشنهاد دیرهنگام بارسلونا

باشگاه بارسلونا روز دوشنبه برای خرید مارکوس آلونسو، مدافع چلسی وارد عمل شده است.

چلسی و رد پیشنهاد دیرهنگام بارسلونا

به گزارش "ورزش سه"، مارکوس آلونسو در دوران حضور فرانک لمپارد روی نیمکت چلسی فرصت چندانی برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی پیدا نمی کرد و اغلب نیمکت نشین بود. به همین دلیل در ماه های اخیر اخبار زیادی در مورد احتمال جدایی مارکوس آلونسو از چلسی و احتمال انتقال او به لالیگا شنیده شده بود، اما در نهایت این اتفاق رخ نداد و او در لندن ماندنی شد.

 

1526440

 

امروز نشریه موندو دپورتیوو مدعی شد چلسی پیشنهاد روز پایانی بارسلونا برای مارکوس آلونسو را رد کرده است. کاتالان ها سعی کردند این مدافع چپ اسپانیایی را چند ساعت قبل از بسته شدن پنجره زمستانی جذب کنند، اما چلسی فرصت کافی برای یافتن جایگزین مناسب برای آلونسو را نداشته و به همین دلیل طرفین به توافق نرسیدند.

 

البته به نظر می رسد بر خلاف فرانک لمپارد، توماس توخل، سرمربی جدید چلسی اعتقاد ویژه ای به مارکوس آلونسو دارد. آلونسو در پیروزی چلسی مقابل برنلی در دیدار چند روز قبلا موفق به گلزنی شد و احتمال دارد زیر نظر سرمربی جدید، اوضاع برای این بازیکن بهتر شود. در یک ماه اخیر اخباری در مورد تمایل رئال مادرید نیز به خرید این بازیکن منتشر شد، اما او فعلا که در چلسی ماندنی شده است.

دیدگاه‌ها