کد: 173711924 بهمن 1399 ساعت 12:53

دروازه‌بان‌های ۲ قلوی ایران، غیرقابل تشخیص!

دروازه‌بانان آلومینیوم اراک و استقلال خوزستان با لباس هم‌شکل در یک قاب مشترک قرار گرفتند.
دروازه‌بان‌های ۲ قلوی ایران، غیرقابل تشخیص!

به گزارش "ورزش سه"، آلومینیوم اراک در حالی شب گذشته وارد اهواز شد و اردوی یک روزه خود قبل از دیدار با نفت مسجدسلیمان را در این شهر برپا کرد که در محل اردوی این تیم اتفاق جالبی افتاد.

 

حسن پورحمیدی، دروازه‌بان استقلال خوزستان قبل از حضور آلومینیوم در اهواز، به محل اردوی این تیم رفت تا دیداری با برادر خود که دروازه‌بان نماینده فوتبال اراک است، داشته باشد.

 

1571701

 

حسین و حسن پورحمیدی که ازجمله دروازه‌بانان لیگ برتری و لیگ یکی به حساب می‌آیند، ازجمله دو قلوهای فوتبال ایران هستند که اتفاقا از نظر ظاهری نیز شباهت زیادی به یکدیگر دارند.

 

حسن پورحمیدی، دروازه‌بان استقلال خوزستان نیز شب گذشته بنابر درخواست حاضرین در هتل محل اقامت آلومینیوم، لباس همشکل با برادر خود را بر تن کرد که حضور این دو در کنار یکدیگر، شناسایی آنها را از یکدیگر سخت کرده بود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

دروازه‌بان‌های ۲ قلوی ایران، غیرقابل تشخیص! | ورزش سه