کد خبر : 1739098 | 03 اسفند 1399 ساعت 18:10 | 8.4K بازدید | 0 دیدگاه

اقدام جالب هوادار دومنیکنی رئال

کمپین جمع آوری امضا برای تمدید قرارداد راموس

یک هوادار دومنیکنی رئال مادرید کمپین جمع آوری امضا برای ماندنی شدن سرخیو راموس تشکیل داده است.

کمپین جمع آوری امضا برای تمدید قرارداد راموس

به گزارش "ورزش سه"، سرخیو راموس کاپیتان رئال هفته ها در مذاکره با باشگاه برای تمدید قرارداد بود ولی در نهایت اطلاع داد که شرایط جدید برای او پذیرفتنی نیست. راموس حاضر نیست یک ساله بدون افزایش دستمزد تمدید کند و به سران باشگاه گفته است که پی اس جی به او پیشنهادی بهتر ارائه داده است.

در اسپانیا امیدواری ها به تمدید قرارداد راموس اندک است و حتی ال چیرینگیتو هفته گذشته ادعا کرد که رئال به فکر مراسم وداعی آبرومند برای کاپیتانش در انتهای فصل است.

 

 

1570347

 

 

در بحبوحه گمانه زنی ها، یکی از هواداران دومنیکنی رئال مادرید در وبسایت "Change.org" کمپینی تشکیل داده و در صدد جمع امضا برای ماندنی شدن سرخیو راموس است. در واقع او از سران باشگاه درخواست کرده است تا بدون توجه به پاندمی کرونا و مشکلات اقتصادی، هر طور شده قرارداد راموس را تمدید کنند.

 

 

1572016

 

 

دنی مارتینز که از جولای گذشته به دلیل پاندمی کرونا بدون شغل مانده، خطاب به فلورنتینو پرز رئیس رئال نوشته است که هر طور شده با "سرخیو راموس"، کاپیتان و اسطوره باشگاه تمدید کند چرا که جدایی او مثل یک شوک غیر قابل باور برای خودش و تمامی هواداران رئال خواهد بود.

تاکنون او موفق به جمع آوری تعداد زیادی امضا شده است. پرز به حرف این هوادار صادق و وفادار رئال گوش خواهد داد؟

 

دیدگاه‌ها