کد: 174068211 اسفند 1399 ساعت 16:276.7K بازدید

بازگشت زودهنگام منشا پس از مصدومیت آرتا

گادوین منشا مهاجم نیجریه ای تیم فوتبال گل گهر در دقیقه 33 به جای علیرضا آرتا که مصدوم شد بود، وارد زمین شد.
بازگشت زودهنگام منشا پس از مصدومیت آرتا

به گزارش "ورزش سه"، منشا به دلیل محرومیتی که پس از شادی گل عجیب مقابل نساجی مازندران با آن مواجه شد، در شکست سنگین شاگردان امیرقلعه نویی مقابل پرسپولیس غایب بود.


پس از رای کمیته انضباطی، محرومیت این بازیکن تمام شد و مهیای دیدار برابر سپاهان بود ولی امیرقلعه نویی ترجیح داد تا این بازیکن را روی نیمکت بنشاند.


در دقیقه 30 دیدار گل گهر برابر سپاهان اما مصدومیت علیرضا آرتا مدافع گل گهر سبب شد تا کادر فنی سپاهان در غیاب امیرقلعه نویی که از روی سکوها بازی را تماشا می کند، اقدام به تعویض منشا کند و این مهاجم نیجریه ای بار دیگر برای تیمش راهی میدان شد.


منشا پس از ورود به زمین نیز آماده نشان داد و روی اشتباه نیازمند، چند ثانیه پس از ورود به زمین، نزدیک بود گل اول تیمش را به ثمر برساند که البته گلر سپاهان اشتباهش را با واکنشی خوب جبران کرد تا منشا همچنان در حسرت یازدهمین گل خود باشد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار