کد: 174693215 فروردين 1400 ساعت 11:55

دکتر رحمتی و ویزیت سرپایی سیدجلال(عکس)

مصدومیت کاپیتان سرخ‌پوشان در دقایق پایانی دیدار با پدیده، اتفاق ناگواری بود که باعث شد تا کادرفنی و هواداران پرسپولیس را به شوک جدی فرو ببرد.

به گزارش "ورزش سه" حملات پرشمار سرخ‌پوشان پایتخت روی دروازه پدیده برای رسیدن به گل برتری در حال انجام بود که کمک داور چهارم بازی یک تعویض غیرمنتظره را نشان می‌داد؛ خروج سیدجلال حسینی و ورود محمد شریفی. تعویضی که به درخواست کاپیتان پرسپولیس انجام شد و او به دلیل مصدومیتی که برایش به وجود آمده بود نمی‌خواست ریسک کند و در زمین بماند. به ویژه آن‌که رقابت‌های آسیایی انتظار شاگردان گل‌محمدی را می‌کشد و از سوی دیگر حسینی به تازگی از کمند مصدومیت رها شده است.

 

حسینی که پس از پایان بازی به شدت به سازمان لیگ به دلیل وضعیت چمن ورزشگاه تاخت، در هنگام خروج از زمین دقایقی با مهدی رحمتی رفیق دیرینه خود در دنیای فوتبال راجع به مصدومیت خود صحبت کرد و به سوی نیمکت پرسپولیس رفت تا دقایق پایانی را از روی نیمکت تماشا کند.

 

1587247

 

هنوز وضعیت نهایی کاپیتان پرسپولیس مشخص نشده و قرار است امروز میزان مصدومیت او بررسی شود، مصدومیتی که کادرفنی و هواداران پرسپولیس امیدوارند جدی نباشد و کاپیتان سرخ‌پوشان بتواند همچنان در ترکیب اصلی تیمش به میدان برود، چرا که در غیر این‌صورت پلن B می‌تواند بازی دادن دوباره به کمال کامیابی‌نیا در قلب دفاع یا استفاده از بازیکنان جوان باشد. به ویژه آن‌که فرجی هم به دلیل مشکلات کرونایی فعلا قادر به همراهی پرسپولیس نیست.

 

البته در بازی دیروز محمد شریفی هافبک جوان سرخها جای سید را گرفت که باتوجه به محرومیت سرلک ؛ جانشین حسینی از بین او و کمال در خواهد آمد.

 

1587271

 

1587272

 

1587273

 

1587266

 

1587265

سرمربی پدیده و کاپیتان پرسپولیس سالها در تیم ملی و سپاهان هم بازی بودند. بعد از تعویض حسینی ،رحمتی اولین کسی بود که خود را به او رساند و جویای احوالش شد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

دکتر رحمتی و ویزیت سرپایی سیدجلال(عکس) | ورزش سه