کد: 175647129 اردیبهشت 1400 ساعت 14:21

دو بازیکن تیم بادران جراحی کردند

دو بازیکن تاثیر گذار تیم بادران در فصل اخیر به دلیل پارگی رباط صلیبی پای خود را جراحی کردند تا در ماه های آینده بار دیگر شرایط حضور در میدان را پیدا کنند.
دو بازیکن تیم بادران جراحی کردند

به گزارش "ورزش سه"، رضا هاشمی زننده گل دوم تیم بادران در بازی با آرمان گهر سیرجان در جریان این بازی مصدوم و تعویض شد و بعد از گرفتن عکس از پای خود متوجه شد که رباطش پاره شده است و باید جراحی کند که این کار را انجام داد و در ادامه پویا سیف پناهی که یکی از مدافعان باتجربه بادران به شمار می رفت در جریان تمرینات این تیم از ناحیه رباط صلیبی مصدوم شد و در نهایت او هم مثل رضا هاشمی مجبور شد پای خود را جراحی کند. بادران دو سه هفته ای که است که این دو بازیکن تاثیر گذار را در اختیار ندارد.

 

1603282

 

1603283

 

علاوه بر این دو بازیکن مهرداد طهماسبی دروازه بان بادران و دانیال جهانبخش مدافع راست این تیم مصدوم هستند و به نظر می رسد همانند دو  سه هفته گذشته در بازی با شاهین شهرداری بوشهر هم قادر به همراهی تیم خود نخواهند بود. بادران با حضور در رده ی دوم جدول یکی از گزینه های صعود به لیگ برتر بشمار می رود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

دو بازیکن تیم بادران جراحی کردند | ورزش سه