کد: 175918811 خرداد 1400 ساعت 18:4351.5K بازدید

یحیی با ژست بوکسوری به ایران بازگشت (عکس)

یحیی گل‌محمدی که روز گذشته در تمرین پرسپولیس غیبت داشت، امروز به ایران بازگشت.

به گزارش "ورزش سه"، دور تازه تمرینات پرسپولیس در حالی آغاز شده که یحیی گل‌محمدی در روز نخست غایب بزرگ سرخپوشان بود و علاوه بر ملی پوشان و بوژیدار رادوشوویچ، او نیز در جمع بازیکنان حضور نداشت تا باتوجه به حضور کریم باقری در تیم ملی، حمید مطهری به همراه دو آنالیزور کارها را به پیش ببرند.

 

 

1607787

 

 

اما امروز یحیی به ایران بازگشت و نکته جالب این‌که او همسفر اعضای تیم ملی بوکس ایران بود. تیم ملی بوکس ایران در تورنمنت دبی حضور داشت و آن‌ها استقبال بسیار خوبی را از سرمربی پرسپولیس انجام دادند و عکس یادگاری نیز با او گرفتند. تیم ملی بوکس در تورنمنت امارات، دو نقره و دو برنز به دست آورد.

 

با حضور یحیی گل‌محمدی تمرینات پرسپولیس با جدیت بیشتری دنبال خواهد شد و این تیم آماده 7 مسابقه حساس و سرنوشت ساز لیگ برتر و همچنین بازی های جام حذفی و لیگ قهرمانان می‌شود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار