کد: 176018317 خرداد 1400 ساعت 17:4532K بازدید

دستمزد عجیب بارسا به استعدادیاب اخراجی برزیلی

آندره کوری استعدادیاب بارسا در آمریکای جنوبی پس از یک دهه فعالیت، دیگر برای باشگاه کاتالان کار نخواهد کرد.
دستمزد عجیب بارسا به استعدادیاب اخراجی برزیلی

به گزارش "ورزش سه"، بیش از یک دهه بود که آندره کوری استعدادیاب باشگاه بارسلونا در منطقه آمریکای جنوبی محسوب می شد و عامل اصلی انتقال بسیاری از ستاره های برزیلی به بارسلونا در این مدت بود. در نهایت اخیرا اعلام شد که همکاری دو طرف به پایان رسیده است.

 

 

1609502

 

 

تنها چند روز پس از تایید برکناری کوری، رادیو کاتالونیا فاش ساخت که باشگاه به وی چقدر دستمزد می داد.

تصاویری از آخرین قرارداد کوری به بارسا منتشر شده که نشان می دهد او سالانه 685 هزار یورو دستمزد می گرفته است. قراردادی سه ساله که امضای جوزپ ماریا بارتومئو(رئیس سابق بارسا)، اسکار گرائو و جوردی مستره روی آن دیده می شود.

 

 

1609503

 

 

باشگاه همچنین متعهد شده بود که هزینه سفرهای او به بارسلونا و دیگر نقاط دنیا را نیز پرداخت کند.

دستمزد بالای بارسا به کوری در ادامه دستمزدهای هنگفتی است که مدیریت قبلی به بازیکنان بعضا بی کیفیت پرداخت می کرد و مسبب اصلی بحران اقتصادی باشگاه در پاندمی کرونا لقب گرفته است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

دستمزد عجیب بارسا به استعدادیاب اخراجی برزیلی | ورزش سه