به گزارش "ورزش سه"، ساکت الهامی که پس از دیدار اخیر نساجی مازندران مقابل پیکان از سمت خود استعفاء داده بود، عصر امروز در جلسهای با رضا حدادیان مالک باشگاه نساجی حضور یافت تا دغدغههای خود را به وی عنوان کرده و دلیل جدایی خود را بگوید.
الهامی در نشست خبری پس از دیدار اخیرشان با پیکان در اعتراض به عدم تصمیمگیری کمیته استیناف و طولانی شدن رسیدگی به پرونده مسابقه پیکان و سایپا، از سمت خود کنارهگیری کرده بود که مالک باشگاه نساجی با تصمیم او مخالفت کرد.
حدادیان در جلسه امروز با ساکت الهامی وعده مساعدت و پیگیری جدی از کمیته استیناف فدراسیون فوتبال در پرونده دیدار پیکان و سایپا را داشت و همچنین ادامه حمایت از این سرمربی و بازیکنان نساجی برای تداوم موفقیت در لیگ بیستم را اعلام کرد.
تمرین دو روز اخیر نساجی مازندران بدون حضور ساکت الهامی برگزار شده، اما قرار است وی از فردا یکشنبه در جمع شاگردانش حضور یافته تا طی دو روز آینده تیمش را آماده دیدار حساس روز سهشنبه مقابل صنعت نفت آبادان کند.