کد: 177201212 مرداد 1400 ساعت 01:5030.1K بازدید

وعده شکوری برای تمدید قرارداد با کریم باقری

ابراهیم شکوری اعلام کرد که در «اولین فرصت» تمدید قرارداد با کریم باقری انجام خواهد شد.
وعده شکوری برای تمدید قرارداد با کریم باقری

به گزارش "ورزش سه"، کادرفنی پرسپولیس در میانه‌های فصل گذشته قراردادی جدید با این باشگاه امضا کردند که علاوه بر تغییر در رقم قرارداد، یک فصل نیز به مدت آن اضافه می‌کرد تا خیال هواداران این تیم بابت حضور یحیی گل‌محمدی و دستیارانش در لیگ بیست و یکم راحت شود.

 

اما موضوع کریم باقری متفاوت بود و او در این تمدید دسته جمعی شرکت نکرد. باقری که قدیمی‌ترین عضو کادرفنی پرسپولیس محسوب می‌شود، حالا قراردادش با این باشگاه به پایان رسیده و هواداران پرسپولیس نگران جدایی او هستند.

 

این در حالی است که حضور موقت کریم باقری روی نیمکت تیم ملی به نگرانی سرخ‌ها دامن زده اما ابراهیم شکوری معاون اجرایی باشگاه پرسپولیس ادعا می‌کند که کریم باقری در این تیم حضور خواهد داشت.

 

شکوری در این باره گفت: ما فقط آقای کریم باقری را داریم و خداراشکر با بقیه دو ساله تمدید کردیم و برای لیگ بیست و یکم قرارداد داریم. با آقا کریم صحبت کردیم که برای فصل جدید در اولین فرصت تمدید کنیم.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار