
به گزارش "ورزش سه"، اخیراً انتقال جیدون سانچو به منچستر یونایتد با 73 میلیون پوند نهایی شد و پس از آن این باشگاه خبر از توافق با رئال مادرید بر سر جذب رافائل واران داد؛ بازیکنی که قرار است طی یکی دو روز آینده تست های پزشکی خود را پشت سر بگذارد. اما به نظر میرسد که منچستریونایتد در برخی پست های دیگر نیز به تقویت خود علاقهمند است اما گل مدعی شده که کار این تیم در نقل و انتقالات به پایان رسیده است.

در همین راستا اوله گنار سولسشر، سرمربی منچستریونایتد در واکنش به احتمال ادامه فعالیت این تیم در بازار نقل و انتقالات گفت: "هر اتفاقی بعد از این رخ دهد یک پاداش برای ما خواهد بود. باید بگویم با این دو بازیکنی که جذب کردیم همانقدر که می خواستیم تقویت شدیم. بگذارید ببینیم چه می شود. این فوتبال است و در آن هر اتفاقی ممکن است رخ دهد."
سولسشر در رابطه با شایعات جدایی پل پوگبا از منچستریونایتد نیز گفت: "امیدوارم هر بازیکنی باور داشته باشد که اینجا مکان مناسبی برای او به منظور کسب جام هاست. وقتی با منچستریونایتد قرارداد میبندید، باید انتظار روبرو شدن با چالش ها را داشته باشید. پل به تمرینات بازگشت و تازه کار خود را شروع کرده است. صحبت هایی هم که با او داشتم کاملاً مثبت بوده است."
