کد خبر : 1772713 | 15 مرداد 1400 ساعت 15:10 | 21.3K بازدید | 0 دیدگاه

فریاد و افسوس؛ قاب آخر گل‌گهر و ابراهیمی؟(عکس)

علیرضا ابراهیمی در لیگ بیستم فصل پر فراز و نشیبی را با آبی پوشان سیرجانی پشت سر گذاشت.

فریاد و افسوس؛ قاب آخر گل‌گهر و ابراهیمی؟(عکس)

به گزارش "ورزش سه"، هنوز فصل شروع نشده بود که علیرضا ابراهیمی به دلیل مسائل انضباطی از سوی امیرقلعه نویی در اختیار باشگاه قرار گرفت و در شرایطی خبرهای زیادی پیرامون جدایی این بازیکن شنیده می شد، درنهایت آشتی میان دو طرف ایجاد شد و ابراهیمی به عنوان یکی از بازیکنان کلیدی گل گهر به قلب خط دفاعی تیم بازگشت و بازوبند کاپیتانی را هم بر بازوهایش بست.


این بازیکن در طی فصل همواره یکی از بازیکنان ثابت مورد نظر امیرقلعه نویی بود ولی در مصاف با استقلال پس از اینکه شاگردان فرهاد مجیدی ۲ گل وارد دروازه شاگردان قلعه نویی کردند، سرمربی گل گهر تصمیم به تغییر علیرضا ابراهیمی گرفت.

 

1631734


در مصاف با استقلال اگرچه آرتا در کنار ابراهیمی و سهرابیان سه بازیکن خط  دفاعی گل گهر بودند، اما طی هفته های اخیر علیرضا آرتا با پشت سر گذاشتن علیرضا ابراهیمی در کنار سهرابیان معمولا در ترکیب اصلی حضور داشت و شاید این پیامی برای مدافع  سورمه‌ای پوشان و پایان دوران حضورش در جمع سیرجانی‌ها باشد؛ دورانی که با پنجمی لیگ و شکست در نیمه نهایی جام حذفی در مقابل استقلال خاتمه یافت تا شاید این قاب که با افسوس و فریاد از ابراهیمی با پیراهن گل گهر در ورزشگاه آزادی ثبت شده، آخرین عکس او در سیرجان باشد.

دیدگاه‌ها