کد: 177286416 مرداد 1400 ساعت 17:1864.9K بازدید

ادعای ال چیرینگیتو

خورخه مسی به لاپورتا؛ از پسرم سواستفاده کردی

در مذاکرات پنجشنبه شب بین خوان لاپورتا و پدر لیونل مسی شرایط به تنش کشیده شد.
خورخه مسی به لاپورتا؛ از پسرم سواستفاده کردی

به گزارش "ورزش سه"، پنجشنبه شب گذشته بسیاری منتظر اعلام شدن خبر تمدید قرارداد لیونل مسی با بارسلونا بودند. خورخه مسی به همین منظور به بارسلون آمده بود تا مذاکرات نهایی را با خوان لاپورتا رئیس باشگاه انجام دهد ولی در عوض خبری که انتشار یافت، به قطع همکاری دو طرف اشاره داشت تا فوتبال در شوک فرو رود.

بارسلونا رسما اعلام کرد که قرارداد مسی تمدید نخواهد شد و او به تیمی دیگر می رود. دیروز خوان لاپورتا در نشستی خبری لالیگا را مقصر اصلی قطع همکاری با مسی عنوان کرد و گفت که این نهاد حاضر نشد با باشگاه همکاری کرده و برای دستمزد مسی استثنا قائل شود و به همین دلیل چاره ای جز جدایی بازیکن نبود.

 

 

1632132

 

 

دیشب در برنامه ال چیرینگیتو جزئیاتی جدید از مذاکره لاپورتا و خورخه مسی فاش شد. رئیس بارسا پیش از این توانسته بود مسی را به قراردادی 5 ساله با دستمزد 35 میلیون یورویی(نصف دستمزد قبلی) راضی کند ولی پس از پاسخ منفی لالیگا از پدر مسی می خواهد که 30 درصد دیگر نیز از دستمزد کسر شود که با مخالفت قاطع او مواجه می شود.

خورخه مسی به رئیس بارسا می گوید:« تو از لئو سواستفاده کردی. از نام پسرم برای برنده شدن در انتخابات ریاست باشگاه بهره بردی در حالی که از ابتدا می دانستی به دلیل مشکلات مالی توان تمدید قرارداد لئو را نداری و همچنین مطلع بودی که لالیگا حاضر نیست استثنا قائل شود.»

سرانجام پس از دقایقی پرتنش، خورخه مسی جلسه را در حالی ترک کرد که دو طرف برای قطع همکاری به نتیجه نهایی رسیده بودند.

 

 

1632133

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار