کد: 177421424 مرداد 1400 ساعت 19:447.9K بازدید

آغاز تمرینات تراکتور پشت درهای بسته (عکس)

شاگردان فراز کمالوند تمرینات آماده سازی خود را برای بازی با النصر شروع کردند.

به گزارش "ورزش سه"، پس از تعویق چند روزه نسبت به اعلام قبلی، تمرینات تیم تراکتور برای رویارویی با النصر عربستان در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا 2021 عصر امروز آغاز شد.

 

1634571

 

شاگردان فراز کمالوند برخلاف وعده ای که او در نشست خبری اخیرش مبنی بر صدور مجوز حضور خبرنگاران داده بود، تمرین خود را از ساعت 18 امروز پشت درهای بسته زمین تمرین اختصاصی تراکتور واقع در مجموعه ورزشی بنیان دیزل برگزار کردند.

 

رسانه رسمی باشگاه تراکتور هیچ اشاره ای به نفرات حاضر در این تمرین نکرده و به انتشار چند عکس از بازیکنانی که حضورشان در تمرین پیش بینی می شد، بسنده کرده است. در میان این تصاویر، جای خالی دروازه بان ها به شدت به چشم می خورد.

 

1634572

 

گفتنی است که تیم تراکتور ماه آینده باید به مصاف النصر عربستان برود؛ هواداران تیم تبریزی روز گذشته در اعتراض به بلاتکلیفی مالی باشگاه در آستانه این بازی بسیار حساس، مقابل ورزشگاه بنیان دیزل تجمع کرده بودند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار