کد: 177488729 مرداد 1400 ساعت 15:304.7K بازدید

سال 2021 برای رافائل نادال به پایان رسید

رافائل نادال، تنیسور اسپانیایی تایید کرد که در ادامه سال ۲۰۲۱ به دلیل مصدومیت در میدان حاضر نخواهد شد.
سال 2021 برای رافائل نادال به پایان رسید

به گزارش "ورزش سه"، رافائل نادال به دلیل درد در پای چپ خود در مسابقات آزاد آمریکا غایب خواهد بود. این پایان کار نیست و تنیسور اسپانیایی به دلیل مصدومیت همه مسابقات فصل را هم از دست خواهد داد. از طرفی راجر فدرر نیز مصدوم است و حالا این فرصت در اختیار نواک جوکوویچ قرار دارد که با فراغ بال در مسابقات آزاد آمریکا و سایر رقابت‌ها شرکت کرده و شانس بیشتری برای قهرمانی داشته باشد.

 

نادال در این باره گفت: "سلام به همه، من می خواستم به شما اطلاع دهم که متأسفانه باید فصل 2021 را به پایان برسانم. صادقانه بگویم من یک سال بیشتر از آنچه باید به خاطر پایم اذیت شدم و باید کمی وقت بگذارم. پس از بحث در مورد آن با تیم و خانواده این تصمیم را گرفته ام و من فکر می کنم این راهی برای تلاش به منظور ریکاوری خوب است."

 

 

1544603

 

 

این دومین غیبت پیاپی تنیسور اسپانیایی در این مسابقات محسوب می‌شود چرا که او سال گذشته نیز به خاطر شرایط کرونایی برای دفاع از عنوان قهرمانی خود شرکت نکرد. همچنین مصدومیت مچ پا باعث شد او که در مسابقات ویمبلدون نیز شرکت نکند. این مصدومیت پا که باعث شده نادال نتواند در ادامه سال میدان برود یک آسیب‌دیدگی مادرزادی محسوب می‌شود که از سال 2005 شناسایی شده است و او در مقاطع مختلف با آن درگیر بوده است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار