کد: 177604904 شهریور 1400 ساعت 15:2310.2K بازدید

اطمینان پیکه؛ فقط یک بازی بارسا را از دست می‌دهم

جرارد پیکه در جریان بازی با بیلبائو بود که دچار مصدومیت شد.
اطمینان پیکه؛ فقط یک بازی بارسا را از دست می‌دهم

به گزارش "ورزش سه"، شنبه شب جرارد پیکه دقیقه 30 بازی با بیلبائو در سن مامس دچار مصدومیت شد.

مدافع ارزشمند بارسا در یک نبرد هوایی با بِرِنگر بازیکن بیلبائو دچار مصدومیت از ناحیه پای چپ شد و دیگر نتوانست به کار ادامه دهد.

 

 

1636100

 

 

به جای او رونالد آرائوخو وار میدان شد. جالب اینکه پیش از بازی پزشکان به پیکه توصیه کرده بودند که استراحت کند اما او ترجیح داد به میدان برود که به نظر، تصمیم اشتباهی بود.

 

پیکه صبح یکشنبه در کلینیک باشگاه بارسلونا حاضر شد و پس از بررسی های دقیق، پزشکان مصدومیت او را کشیدگی عضله سولئوس پای چپ اعلام کردند و او به سه هفته تا یک ماه ریکاوری برای بازگشت نیاز دارد.

 

 

1636288

 

 

 

پیکه در مورد وضعیت مصدومیتش گفت:« مشکل خاصی نیست و فقط بازی یکشنبه برابر ختافه را از دست خواهم داد. من پس از وقفه بازی های ملی هیچ مشکلی برای همراهی بارسا نخواهم داشت.»

 

کاپیتان بارسا در مورد شرایط آبی اناری ها گفت:« از شروع مان خوشحالم و معتقدم تیمی خوب و یکدست داریم. بازی در زمین بیلبائو هرگز ساده نیست و مساوی نتیجه خوبی بود. با این تیم من خوشبینم که در همه رقابت ها بتوانیم شانس داشته باشیم. وقتی مصدومان  برسند و بازیکنان مهمی که داریم نیز روی فرم باشند، بارسا تیمی قدرتمندتر خواهد شد.»

 

 

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار