کد: 177873217 شهریور 1400 ساعت 17:0422K بازدید

ژاپن از میزبانی جام باشگاه‌های جهان کنار کشید

اتحادیه فوتبال ژاپن تصمیم گرفته که امتیاز میزبانی از رقابت‌های جام جهانی باشگاه‌های سال جاری را به کشوری دیگر واگذار کند.
ژاپن از میزبانی جام باشگاه‌های جهان کنار کشید

به گزارش "ورزش سه"، با توجه به محدودیت‌هایی گسترده‌ای که در این کشور به منظور جلوگیری از شیوع کرونا وضع شده و اعتراضات فراوانی که شهروندان آن نسبت به برگزاری رقابت‌‌های المپیک و پارالمپیک داشتند، نهاد حاکم بر فوتبال ژاپن به اطلاع فیفا رسانده که از میزبان رقابت‌های جام جهانی باشگاه‌ها در سال 2021 منصرف شده است.

ژاپنی آماده شده بودند که در ماه دسامبر امسال برای اولین بار طی 5 سال گذشته، برگزار کننده تورنمنتی باشند که در آن قهرمانان باشگاهی هر یک از قاره به مصاف هم می‌روند اما ترس از بالا رفتن آمار ابتلای شهروندان‌شان به کرونا و درآمدهای ناکافی از برگزاری مسابقات به خاطر محدودیت در بلیت فروشی سبب شده که آنها قید میزبانی را بزنند.

فیفا هنوز درباره میزبان بعدی یا تغییر احتمالی زمان برگزاری این تورنمنت تصمیم نگرفته است اما طبق اعلام برخی منابع احتمال دارد که جام جهانی باشگاه‌‌ها که هر سال در ماه دسامبر برگزار می‌شود، به سال بعد موکول شود.

ژاپنی‌ها پیش از این از میزبان کنگره فیفا و میزبانی از ژاپن در یک بازی دوستانه هم انصراف داده بودند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار