کد: 177966722 شهریور 1400 ساعت 22:34

آمار علیه شکست استقلال در نیمه اول(عکس) 

تیم فوتبال استقلال توانست برنامه تاکتیکی خود را در نیمه اول به خوبی اجرا کند ولی روی یک اشتباه گل خورد.

به گزارش "ورزش سه"، از همان دقایق ابتدایی بازی مشخص بود که فرهاد مجیدی شاگردانش را با تفکرات دفاعی وارد زمین کرده تا در ضدحملات و ضربات ایستگاهی بتواند به الهلال گل بزند و این تیم قدرتمند عربستانی را از پیش رو بردارد؛ تاکتیکی که تا دقایق پایانی نیمه اول جواب داده بود و استقلال روی نفوذهای یزدانی و ارسال هایی از چپ و راست روی دروازه، چند مرتبه موقعیت های بسیار خوبی برای پیش افتادن از شاگردان ژاردیم داشت.


نگاهی به آمار بازی هم همین موضوع را نشان می دهد و در شرایطی که نماینده الهلال نزدیک به 63 درصد مالکیت توپ را در اختیار داشت، این استقلال بود که 7 مرتبه به دروازه شوت زد و 2 شوت مهاجمان این تیم که توسط مطهری و امیرحسین حسین زاده بود، در چارچوب قرار گرفت ولی معیوف آنها را دفع کرد. در سوی مقابل الهلال تنها 4 مرتبه به دروازه استقلال شوت زد که یکبار شوت های مهاجمان این تیم در چارچوب بود و همان یکبار در شرایطی که مرادمند لیز خورد و روی زمین افتاد، گومیس فرصت بسیار خوبی پیدا کرد تا گل اول بازی را ثبت کند.


استقلال حالا با این نتیجه کار سختی در نیمه دوم پیش رو دارد و باید دید کادر فنی این تیم چه تدابیری برای تغییر شرایط بازی و نتیجه آن خواهند داشت.

 

1643570

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

آمار علیه شکست استقلال در نیمه اول(عکس)  | ورزش سه