کد: 179026515 آبان 1400 ساعت 09:056.6K بازدید

کاپیتان تیم ملی زنان، مهره کلیدی بازی بزرگ هفته؛

خوش‌یمن، مثل بازگشت نسیمه به فوتسال ایران (عکس)

کاپیتان تیم ملی فوتسال زنان پس از فعل و انفعالات پرشمار درباره لژیونر شدنش، کارش را در لیگ برتر ایران آغاز کرد.

به گزارش "ورزش سه" نسیمه غلامی کاپیتان باتجربه و 36 ساله تیم ملی فوتسال زنان ایران یکی از بازیکنانی بود که در آستانه پیوستن به لیگ فوتسال زنان کویت قرار داشت و قصد داشت به مانند سال گذشته برای تیم الفتات به میدان برود، توافقات میان غلامی و الفتاتی‌ها انجام شده بود اما عدم صدور ویزا برای غلامی همه توافقات را نیمه‌تمام گذاشت و باعث شد تا این بازیکن شاخص فوتسال زنان ایران نتواند بار دیگر تجربه بازی در کویت را به دست آورد.

 

هر چند که هنوز رایزنی‌ها برای صدور ویزا ادامه دارد اما غلامی تصمیم گرفت برای دور نماندن از شرایط مسابقه، در لیگ برتر فوتسال زنان کارش را آغاز کند و به تیم پیکان پیوست و در همان شروع کار در حساس‌ترین بازی نیم‌فصل نخست پیکانی‌ها مقابل نصر فردیس از سوی نیلوفر اردلان به کار گرفته شد.

 

 

غلامی با استفاده از تجربه بالای خود به خوبی توانست در فاز دفاعی اجازه موقعیت‌سازی به نصری‌ها را ندهد و نمایش خوب او زمینه‌ساز پیروزی خودروسازان نیز شد؛ کاپیتان تیم ملی فوتسال زنان برخلاف همیشه که شماره 10 را به تن می‌کند، در پیکان شماره 15 را به تن کرده و امیدوار است بتواند فصلی درخشان توأمان با کسب جام قهرمانی را در پیکان بگذراند، هر چند که احتمال دارد او در صورت تایید روادیدش طی روزهای آینده حضوری قرضی در لیگ فوتسال زنان کویت را تجربه کند.

عکاس: کیمیا قاسم‌زاده

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار