کد: 179027515 آبان 1400 ساعت 09:402.3K بازدید

بازگشت شمشیربازان المپیکی به میادین بین‌المللی

حضور در مسابقات گرند پریکس فرانسه اولین اعزام بین‌المللی است که فدراسیون شمشیربازی بعد از المپیک و برای اسلحه سابر در دستور کار خود قرار داده است.
بازگشت شمشیربازان المپیکی به میادین بین‌المللی
به گزارش "ورزش سه" و به نقل از مهر، بعد از بازی های المپیک که با حضور شمشیربازان اسلحه سابر در دو بخش تیمی و انفرادی این بازی ها همراه بود تا به امروز آنها نه حضور در میدان جدیدی را تجربه کرده اند و نه اردوی تمرینی دوباره.
 

بعد از گذشت حدود سه ماه اما قرار است فعالیت های شمشیربازان اسلحه سابر با اعزام به مسابقات گرند پریکس فرانسه از سر گرفته شود. البته این رقابت ها تنها در بخش انفرادی برگزار می شود و از آنجا که تاثیری روی رنکینگ تیمیِ ایران ندارد، فدراسیون تصمیم به اعزام انفرادی شمشیربازان گرفته است.

 

در میان شمشیربازان اسلحه سابر علی پاکدامن بهترین جایگاه را در رنکینگ جهانی دارد، وی در رده ۱۵ و چهار پله بالاتر از مجتبی عابدینی است که جایگاه ۱۹ را در اختیار دارد. به همین منظور علی پاکدامن به صورت انفرادی در رقابت های فرانسه شرکت خواهد داشت.

مسابقات شمشیربازی گرند پریکس فرانسه در اسلحه سابر ۲۱ آبان ماه برگزار می شود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار