کد: 179316229 آبان 1400 ساعت 13:002.2K بازدید

تیراندازان با استقبال معاون وزیر به ایران بازگشتند

معاون ورزش بانوان وزارت ورزش و دکتر شعبانی‌بهار از کمانداران در فرودگاه امام خمینی استقبال کردند.
به گزارش "ورزش سه" و به نقل از روابط عمومی فدراسیون تیراندازی با کمان، تیم تیراندازی با کمان کشورمان پس از کسب دو مدال ارزشمند در مسابقات تیراندازی با کمان قهرمانی آسیا، صبح امروز با استقبال دکتر مریم کاظمی‌پور، سرپرست معاونت توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان و دکتر شعبانی‌بهار رئیس و مسئولان فدراسیون وارد فوردگاه امام خمینی (ره) شدند.
 

دکتر کاظمی‌پور ضمن تبریک به بانوان کماندار کشورمان گفت: وزارت ورزش همیشه حامی بانوان بوده است و مطمئن هستیم با کار اصولی، بانوان کشورمان می‌توانند در آینده و در بازی‌های آسیایی مدال‌های بیشتری کسب کنند.

 

1666146

 

تیم کامپوند بانوان ایران با ترکیب گیسا بایبوردی، راحله فارسی و کوثر خشنودی‌کیا در این مسابقات توانست عنوان نایب قهرمانی و مدال نقره این بازی‌ها را از آن خود کند.

 

تیم کامپوند میکس ایران نیز با ترکیب گیسا بایبوردی و امیر کاظم‌پور موفق شد مدال برنز مسابقات تیراندازی با کمان قهرمانی آسیا را بدست بیاورد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار