کد: 180234414 دی 1400 ساعت 18:4531.5K بازدید

رونمایی از جوان‌ترین کاپیتان لیگ بیست و یکم(عکس)

مهاجم 21 ساله تیم پیکان در بازی روز گذشته برای اولین بار کاپیتان خودروسازان شد.

به گزارش "ورزش سه"، تیم فوتبال پیکان روز گذشته مقابل فولاد خوزستان که نماینده ایران در آسیا به تساوی یک بر یک رسید و یک امتیاز باارزش را از میدان سخت اهواز به ارمغان آورد.


یکی از اتفاقات بازی دیروز دست به دست شدن بازوبند کاپیتانی تیم پیکان مقابل فولاد بود؛ خودروسازان با کاپیتانی ابراهیم صالحی باتجربه در این مسابقه وارد زمین شدند، در ادامه وقتی او و اسماعیل بابایی به عنوان دو بازیکنی که بیشترین تجربه حضور در پیکان را دارند از زمین خارج شدند، بازوبند به علیرضا کوشکی جوان رسید.

 

1679894

 

 


کوشکی که از محصولات آکادمی قدرتمند پیکان است و در این باشگاه رشد کرده دیروز از دقیقه 66 بازوبند کاپیتانی این تیم را برای اولین بار بر دست بست تا جوان ترین کاپیتان لیگ برتر بیست و یکم لقب بگیرد.


تاکنون در ترکیب تیم های لیگ برتری در فصل جاری هیچ بازیکن 21 ساله ای بازوبند کاپیتانی را بر دست نداشت؛ هرچند که کوشکی هم در دقایق پایانی دیدار با فولاد تعویض شد و بعد از او امین درویشی این بازوبند را دقایقی بر دست داشت.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار