کد: 180481527 دی 1400 ساعت 01:1712.9K بازدید

جشن آلومینیومی‌ها قبل از بازی با سپاهان(عکس)

اعضای تیم آلومینیوم اراک برای مربی این تیم جشن تولد گرفتند.
جشن آلومینیومی‌ها قبل از بازی با سپاهان(عکس)

به گزارش "ورزش سه"، تیم فوتبال آلومینیوم اراک پس از اینکه در دور رفت لیگ برتر توانست در هشت مسابقه خانگی لیگ برتر و یک دیدار جام حذفی شکست‌ناپذیر باشد و نتایج خوبی با حضور در رده چهارم جدول کسب کند، فردا مسابقه حساسی در بازی‌های حذفی برابر سپاهان خواهد داشت.

 

آخرین تمرین شاگردان رسول خطیبی قبل از دیدار مرحله یک‌هشتم نهایی جام حذفی مقابل سپاهان در شرایطی در زمین شماره یک کارخانه آلومینیوم اراک انجام شد که اعضای این تیم برای حسین عبدی، مربی آلومینیوم جشن تولد گرفتند.

 

در تمرین روز یکشنبه اراکی‌ها، جشن  تولد عبدی که از مربیان بومی و مهاجم سابق تیم‌های تراکتور و آلومینیوم به شمار می‌رود و سابقه آقای گلی در لیگ آزادگان را دارد، برگزار شد و اعضای این تیم با روحیه مضاعفی به استقبال دیدار با سپاهان رفتند.

 

 

1683214

 

 

آلومینیوم و سپاهان که در دیدار اخیرشان در هفته پانزدهم لیگ برتر به تساوی بدون گل رسیدند، ساعت ۱۴ روز یکشنبه در ورزشگاه امام خمینی(ره) اراک در جام حذفی به مصاف هم خواهند رفت.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار