کد: 180774911 بهمن 1400 ساعت 09:1925.6K بازدید

مسئولیت جدید آجرلو به خسرو حیدری 

آجرلو، مدیر عامل باشگاه استقلال مسئولیت جدیدی را به خسرو حیدری محول کرده است. 

به گزارش "ورزش سه"، خسرو حیدری که پیش از این به‌عنوان مشاور مدیر عامل باشگاه استقلال معرفی شده بود با حکم جدید به‌عنوان مسئول استعدادیابی این باشگاه در کل کشور انتخاب شده و وظیفه دارد با شناخت و کشف بازیکنان در رده‌های ‌سنی پایه آنها را به آکادمی باشگاه استقلال یا بهتر است بگوییم تیم‌های پایه معرفی کند. 

 

مدیر عامل باشگاه استقلال تاکید دارد این باشگاه باید در رده‌های سنی پایه به گونه‌ای بازیکن جذب کند که این بازیکنان ضمن برطرف کردن نیازهای تیم اصلی برای باشگاه درآمدزایی داشته باشند و بر همین اساس قرار است در آینده امکانات بهتری در اختیار تیم‌های پایه قرار گیرد. 

 

نکته جالب اینکه خسرو حیدری خود از محصولات تیم‌های پایه باشگاه استقلال بود. روزهایی او در کنار مجتبی جباری – آندرانیک تیموریان – وحید طالب لو و... پیراهن تیم امید استقلال را برتن داشتند و بعد از گذراندن سربازی در تیم ابومسلم به استقلال برگشتند.

 

1687320

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار