کد: 180845614 بهمن 1400 ساعت 18:1013.1K بازدید

درخواست یونایتد از پوگبا: فعلا تصمیم نگیر

مدیران منچستریونایتد از پل پوگبا، هافبک فرانسوی، خواسته‌اند که فعلا درباره جدایی از این تیم تصمیم نگیرد.
درخواست یونایتد از پوگبا: فعلا تصمیم نگیر

به گزارش "ورزش سه"، قرارداد پوگبا با یونایتد در پایان فصل جاری به اتمام می‌رسد و این بازیکن هنوز قرارداد جدیدی را با این تیم به امضا نرسانده است.

این هافبک فرانسوی در حال حاضر می‌تواند با توجه به این که در پنج ماه پایانی قراردادش قرار دارد با هر باشگاهی خارج از لیگ برتر مذاکره کرده و پیش قراردادی را نیز به امضا برساند.

با این حال ESPN مدعی شده که منابع نزدیک به این باشگاه به آنها گفته‌اند که مدیران یونایتد از بازیکنانی که خواهان جدایی هستند، از جمله پوگبا، خواسته‌اند که تصمیم‌شان را تا زمان تعیین سرمربی جدید به تعویق بیاندازند.

یونایتد امیدوار است که گزینه جدید هدایت این تیم بتواند پوگبا را امیدوار به امضای قرارداد جدیدی کند تا به عنوان بازیکن آزاد اولدترافورد را ترک نکند.

 

1636310

 

آنتونی مارسیال و دونی فن دبیک که هر دو در پنجره نقل و انتقالات زمستانی به صورت قرضی از این تیم جدا شده‌اند نیز جز بازیکنانی هستند که از آنها خواسته هر تصمیمی برای جدایی از این باشگاه را به تعویق بیاندازند.

این سایت خبری همچنین معتقد است که مائوریسیو پوچتینو و اریک تن هاخ جز فهرست پنج نفره مدنظر مدیران یونایتد  برای سرمربی فصل بعد این تیم هستند.

بارسلونا، رئال مادرید، یوونتوس و پاری سن ژرمن باشگاه‌هایی هستند که از آنها به عنوان مقصد احتمالی پوگبا پس از جدایی از یونایتد نام برده می‌شود اما این بازیکن هنوز تصمیمش برای آینده را اعلام نکرده و با هیچ باشگاه جدیدی به توافق نرسیده است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار