کد: 180929918 بهمن 1400 ساعت 13:1712.7K بازدید

بازگشت هافبک ملی‌پوش سپاهان به تمرینات (عکس)

هافبک ملی‌پوش تیم فوتبال سپاهان پس از چند هفته غیبت بالاخره در تمرینات این تیم دیده شد.
بازگشت هافبک ملی‌پوش سپاهان به تمرینات (عکس)

به گزارش "ورزش سه"، یاسین سلمانی در دیدار هفته یازدهم سپاهان که جمعه سوم دی ماه در ورزشگاه نقش جهان مقابل پیکان برگزار شد، با آسیب دیدگی از ناحیه همسترینگ مواجه شد و در هفته‌های پایانی مسابقات که محرم نویدکیا 6 دیدار سخت و طاقت‌فرسا را مقابل تیم‌های پرسپولیس، پدیده، فولاد خوزستان، آلومینیوم اراک (دو مرتبه) و درنهایت مس رفسنجان برگزار کرد، یکی از تاثیرگذارترین بازیکنان تیمش را در اختیار نداشت تا نبودن سلمانی نیز در رقم خوردن آن روزهای سخت در لیگ و کنار رفتن از جام حذفی بی تاثیر نبوده باشد.


حالا اما چند روزی می‌شود که سلمانی تمریناتش را آغاز کرده و مشکلی برای حضور در بازی هفته هفدهم سپاهان که در نقش جهان مقابل نفت مسجد سلیمان برگزار می‌شود، نخواهد داشت.

 

1689515


در بازی‌های انتهایی نیم فصل اول محمد کریمی و مسعود ریگی به‌همراه سروش رفیعی سه بازیکن خط میانی سپاهان بودند و حالا با اضافه شدن یاسین سلمانی به نظر می‌رسد شاهد تغییراتی در این مثلث در شروع دوباره مسابقات خواهیم بود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار