
به گزارش ورزش سه، مشکاتالزهرا صفی، تنیسور ۱۸ سالهی کشورمان که بعد از حضور موفق در اوپن استرالیا، با شروع فصل خاک برای مسابقات سطح یک جوانان ITF به برزیل رفته بود، دیشب اخرین مسابقهی خود را برگزار کرد.
صفی در بخش انفرادی مسابقات، در نخستین دور به مصاف آملی اسمیکالوا، نفر ۷۸ جوانان جهان رفت که در دو ست متوالی مغلوب حریف قدرتمندش شد. تنیسور ۱۷ سالهی اهل جمهوری چک که تعداد تورنمنتهایی که در آن شرکت کرده با نماینده ما قابل مقایسه نیست.

اما صفی در جدول دوبل مسابقات هم حاضر بود و به همراه دنیل آبراهام، همتیمی آمریکاییاش در دور اول مسابقات، تیم دونفرهی رویسکا و کاندیتو از لهستان و برزیل را با نتیجه دو بر یک مغلوب کردند تا به جمع هشت تیم برتر برسند. اما در مرحلهی یکچهارم نهایی در حالی که یک ست از رقیب قدرتمند خودشان که متشکل از زوج هماهنگ اسلواک بودند، پیش افتاده بودند، در نهایت با نتیجه دو بر یک مغلوب شدند و از صعود به چهار تیم پایانی باز ماندند تا کار صفی در برزیل به اتمام برسد.
مسابقات گرید یک جوانان برزیل، شروع برنامهی آماده سازی تنیسور جوان کشورمان در راه حضور پرقدرت در مسابقات گرنداسلم رولنگاروس فرانسه بود که در خردادماه سال آینده برگزار خواهد شد.