
به گزارش "ورزش سه"، سامان نریمان جهان یکی از بازیکنانی است که هواداران تراکتور در تقابل با سرخابی ها همواره امید زیادی به درخشش او دارند.
سامان علاوه بر تراکتور در تیم های گسترش و ماشین هم نمایش درخشانی مقابل استقلال و پرسپولیس داشته و شیرین ترین خاطره اش، هت تریک مقابل آبی ها در تهران است.
در بازی امروز سامان نریمان جهان یکی از یازده مرد منتخب سولدو بود. او وظیفه داشت تا با سرعت و تکنیک بالای خود بار حملات تیم را به دوش کشیده و برای مهاجمان موقعیت گل ایجاد کند. سامان امروز اما فروغ قابل انتظار را نداشت و یک دقیقه بعد از گل حریف تعویض شد.
استقلالی ها در دقیقه 71 روی فرار امیرحسین حسین زاده به گل رسیدند؛ این حمله حریف روی حرکتی شکل گرفت که با از دست دادن توپ توسط نریمان جهان شروع شده بود. سولدو بلافاصله بعد از این اتفاق اقدام به تعویض نریمان جهان کرده و علی دشتی را جانشین او کرد.
